081030

Det snöar ute!! Och jag kan inte annat än att bli lite lycklig. Jag känner mig som ett litet barn igen.


växjö

Idag har jag besökt Växjö med Linnea, Mickan, Millan och Sara. Och det var väldigt trevligt. och kul. Tanken var att vi skulle kolla in Monki och handla kläder till vårt UF-företag på någon second hand-affär (Mitt, Linneas och Saras alltså) men det blev lite mer affärer än så. Och jag har som vanligt inga pengar, så jag fick så snällt bara gå bredvid och titta. Men jag har ju London framför mig. Den 6 november åker jag och Hannes dit, shuhuu :D Det ska bli så jävla najs! Saknar Tove också, ska bli kul att äntligen träffa systra mi igen :)

Imorgon är tanken att jag ska sitta instägnd på mitt rum och plugga hela dagen..
Okej, kanske inte sitta instäng på rummet, men det ska bli saker gjort iaf!

Nu ska jag forsätta kolla på Make me a supermodel, som jag tycker är mycket bra. Nästan bättre än top model. men bara nästan.

ha en fortsatt trevlig kväll,
puss

Dagens låt: Damien Rice - 9 crimes
Finfin låt :)


höstlov

Javisst är det så. Det är höstlov, och det gör mig lycklig. De två första dagarna har bestått av Gossip Girl-marathon.
Och det är ju ta mej fan helt underbart! Klockan 09.00 ringde Sara på dörren, och då var det igång. Sen kom Leila och hoppade in mitt i allt, men klipsk som hon är fattade hon allt och blev lika beroende som mig och Sara :)
Så ja, än så länge har det inte blivit mycket pluggande. Men det är ju faktiskt bara tisdag. Och Gossip Girl går just nu före. HEHE.

Och ikväll är det Desperate Housewifes. hallelujha. Ibland kan inte livet bli mycket bättre. Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på the x-effect, vilket inte är alls lika bra, men ack så roligt och patetiskt.

ha en bra kväll,
puss

Dagens låt:
Kent - Oprofessionell


äntligen fredag!

Som jag har längtat efter den här dagen, ojojoj. Trodde veckan skulle bli lugn, men ack vad fel jag hade. Både psykologiprov och svenskainlämning, det var inte o leka med. men nu är det över. Nu är det höstlov och jag ska njuta!
Det är första gången på ungefär två och ett halv år som jag inte ska jobba. För jag är arbetslös kan man säga. Eller ja, extrajobbsarbetslös. Vilket gör mig väldigt ledsen och frustrerad för nu om nånsin behöver jag pengar. MEN, det löser sig. Jag ska iallafall ta vara på lovet som aldrig förr. Ska ligga hemma och kolla på massa serier och mysa. Det är väl ungefär det enda man kan göra i detta höstmörker.

Ikväll ska mina vänninor komma hit och umgås med mig. Jag ska iaf äta pizza, vad de andra tycker om det, det vet jag inte. Kolla på idol kanske också? Imorn är ju iaf högskoleprovet som jag bävar för. Så klockan 23.00 blir det natt i kina (som pappa alltid brukade säga när jag var liten) på Lagastigen 16.

ha en fin kväll,
puss

chill

Idag har det varit en rätt chill-dag så att säga. vaknade tjugo över nio och skulle gå på dagens enda lektion, Naturkunskap. Gick snabbt tillbaka till sängen igen när jag såg att regnet öste ner. Det kändes onödigt att gå ut och bli blöt för en lektion. I stället jobbade jag, Sara och Guzzi på Spexbladet. Fyfan, det är rätt saftiga saker som är med. Passa er! Vi vet allt om alla.

Åkte hem till Hannes för att se lite Gossip girl. det är nice. Sen studerade jag svenska. skrev nästan klart min debattartikel. Gött! Nu väntar jag på att Hannesponken ska komma hem med popcorn och choklad till mig (tjockis)
Jag tyckte jag vad värd det, och det tyckte uppenbarligen han med.

Nu hade jag tänkt att kolla på lite X-effect. Får ju passa på när inte Hannes är här. Då är ju det strängt förbjudet av nån lustig anledning.

ha en bra kväll
puss

dagens låt:
Foo Fighters - times like these

facebook

Jaha, jag föll för grupptrycket. Jag gick med i facebook. Och som väntat fattar jag ingenting.


Jag vet, jättetråkiga och korta inlägg idag, men jag orkar verkligen inte. har alldeles för mycket att tänka på för att skriva ner mina tankar här också.

sanningsdan

Och okej, det är bara att konstatera; jag kan inte plugga på måndagar. fan va sämst jag är.

messmör

Messmör är en gåva från Gud. om han finns vill säga. Men aa, fyfan vad underbart gott det är.
Finns inte mycket som slår ett kallt glas mjölk och en mjuk macka med messmör på. halleluhja.


studiedag

Usch, den här dagen var inte alls lika kul. Är helt slut i huvudet. Visst är det hemskt när man sitter och pluggar i flera timmar och sen märker man att ingenting har fastnat? Jobbigt.
Men det har ju trots allt varit studiedag. Det är väl meningen att man ska plugga och slita som ett djur, fastän man är ledig från skolan.

Nu hade jag tänkt att lägga mig i sängen, äta lite lite godis och läsa Sofis mode - "because you're worth it." aa, det är jag faktiskt!
Och min TV funkar fortfarande inte. rip.

Dagens låt: Snook - Låtsas som det regnar
sorglig, fin, mysig, deppig, bra text, allt egentligen.


today is a good day

Jag är så nöjd med den här dagen. SÅ NÖJD!
Vaknade klockan 09.00. Tog det lugnt, åt frukost, läste tidningen (det är mysigt)
Sen begav jag mig till körskolan för att avklara min första körlektion. Och jag lyckades.
Jag krockade inte, jag körde inte i diket. Okej, jag fick ett motorstopp, men vadå? Det händer väl alla.
Och kul var det också.

Sen gick jag till skolan, men gick snabbt hem igen. Satt och pluggade ca. 4(!) timmar.
Åt något som jag kom på själv, som blev gott. Det låter kanske äckligt. Det var spaghetti, ketchup, parmesan och curry. Värt att prova, absolut!

Och sist men inte minst, GICK JAG OCH TRÄNADE!! äntligen. har använt mitt kort en gång den här terminen. Det är inte okej. Det roliga va att det luktade curry om hela mig. mums.

Nu ska jag sova. Imorgon är det studiedag. Då ska jag studera, precis som man ska göra.

gonatt
puss

dagens låt:
Britney Spears - Womanizer
Tjejen är ju grym, you go girl

dagen efter..

Igår fyllde jag år. 18 år. Och vilken kväll det blev! Så jävla lyckat!
Tack alla mina nära och kära för att ni gjorde min födelsedag så bra som den bara kunde bli!
Och tack för presenterna. "Överraskningen" var ett musikquiz, som jag hoppas uppkattades. Inte helt oväntat kom Mimmi och Linnea på delad första plats, Hångerbor som dem är i grund och botten precis som jag..

Hur var det då att gå på Harrys för första gången? ..Överskattat, absolut. Men det hade jag räknat med, så det var ingen besvikelse direkt. Hemfärden blev vinglig på Daniels pakethållare, tack för skjutsen haha.

Och idag var det mysfrukost som gällde. Hannes hade köpt massa gott och tände ljus och så fick jag min present. Han är allt bra min pojkvän :)

Nu är det bara att blicka framåt, ikväll är det Maskinen som gäller, unts unts! Det blir skoj.

ha en bra dag.
puss

min nya cykel

Idag cyklade jag på min nya cykel för första gången. En orange gammal Skeppshult. Det gick sådär.
För det första var jag tvungen att gå ner ensam i källaren, in i skyddsrummet och hämta cykeln. Källaren är bland det värsta stället men kan vistas på, men jag vågade mig ner. Sen skulle jag pumpa däcken. Inte ens det klarade jag. Efter många om och men, klarade jag det. Nu var det bara att cykla iväg. Det gick bra, ända tills jag slutade trampa. Då stannade cykeln. Den tappade farten direkt. Jag fick alltså trampa HELA VÄGEN! Jag blev besviken.

Dagens låt: Kristian Anttila - Smutser
Killen har grymma texter, är grymt snygg och jag längtar tillbaka till Siesta!



ha det bra
puss

antal dagar kvar: 2!!!


kvällsblogg

Jaha, så bra gick det med den planeringen. Städade gjorde jag inte. Okej, jag plockade ihop lite på mitt rum, men rent är det inte. Jag gick heller inte ut och gick. Men jag fixade lite tills på fredagen. Det gick sådär, får fortsätta imorgon.
MEN däremot beställde(?) jag min första körlektion. På måndag, lagom efter jag precis fyllt 18 år, ska jag köra. Jag vet, jag är seg. Men jag har många (bra) undanflykter.
1. Våran bil funkar mestadels inte
2. Jag har haft nackspärr i snart 6 månader så jag trodde inte jag fick köra för mammsi då. (Det är sant)
3. Jag har aldrig känt behov efter körkort
4. Det var jobbigt att gå på den där onödiga kursen.
Typ så, det var väl rätt bra anledningar?

okej daniel, från och med idag...
Dagens låt: Anna Ternheim - Tribute to Linn
Bara för att introt är något av det finaste och Anna Ternheim funkar alltid, oavsett humör :)

Nu ska jag ladda inför Desperate Housewifes.
puss

hittade en bild från i somras på Hannes dator, gillar min hårfärg alltså :)

SPEI06a



DEN ÄPPELGRÖNA KLASSEN. VI ÄR BÄST!

dan för dan före min-födelsdag?

Jag tror den här veckan är den bästa skolveckan ever.
Tisdag (idag alltså): en lektion, börjar 09.50 slutar 11.10.
Onsdag: börjar 12.35, har religion, slutar 14.00
Torsdag: UF-kick off i Jönköping 12.15. Åker från Värnamo 11.00
Fredag: JAG FYLLER MYNDIG!!

Så, ja. Mycket bättre än såhär blir det inte.
Idag ska det fixas med min överraskning till fredag. Wohoo!
Sen ska jag väl eventuellt städa. Och ut och gå. Sen ska jag va med Hannes.
Fullspäckat som vanligt. Enda undantaget är att det är INGET PLUGG! Det gör ju dagarna lite roligare.

ha en bra dag. kanske att jag skriver mer sen.
puss

fick en lapp av Sara idag. den gjorde mig förväntansfull 8-)


antal dagar kvar: 3

helgen som varit

Okej, jag har varit dålig på att uppdatera i helgen, men det har varit mycket. Hela helgen har egentligen bestått utav släktträffar, och då menar jag inte min släkt utan Hannes. Det har varit trevligt, men ni vet hur det är. Det är alltid lite nervöst. Man måste visa sina bästa sida hela tiden. Men jag tror jag lyckades, ganska bra. Blir alltid lite blyg vid såna tillfällen, men det får folk faktiskt förstå. Sen får man ju leva med att folk kan kläcka sig ur de mest idiotsiska sakerna.

I fredags iaf satt vi och åt på Harrys och firade Hannes syster. Där satt vi och hade det trevligt och vi hade precis börjat äta vår efterrätt vid sisådär halv tio, när vaktjäveln kommer och säger att han ska ha leg. Och jag som inte har fyllt 18 än (4 dagar kvar) får så snällt gå ut. Jag blev alltså utslängd, när jag satt där lugn och sansad, drack cola, med Hannes släkt. Vuxna människor. Kan man göra så? Okej, om jag hade suttit där och fnissat med mina väninnor, DÅ hade jag förstått. Men där sitter jag med vuxna. Fyfan, snacka om att sakna social kompetens, så gör man bara inte.

Men jag fick ju som sagt så snällt gå därifrån, och vilken blick jag gav vakten sen. jag begav mig då till Stina som hade lite förfest till Harrys, när 18+ sedan begav sig till Harrys gick jag, Sara och Hannah till Nelle. det var trevligt, det var det.

På lördagen var det somsagt återigen släktträff och på kvällen umgicks jag med Leila, Kirre, Hannah och Malin. Kollade på Stjärnor på is, vilket jag inte uppskattade jättemycket. Det känns mest som att tv4 hade slut på idéer och kom på något i sista sekund. Det var mest bara pinsamt att se på. Men Josefin Crafoord, I LIKE! Hon är grym!

Söndagen spenderades hemma hos Hannes med middag med, återigen, hans släkt. gott gott. Sen var det slappt. Kollade på WALLE. fan vilken underbar film, se den! Att man kan få så mycket känslor för en liten robot.

Det var väl min helg. Nu kom Sara och hälsade på, så det är väl bäst att umgås med henne.
puss

(jag vet att det är roligare att läsa om man har bilder också, ska fixa det)

äntligen fredag!

Ja, jag vet Daniel, det finns en torsdag i alla veckans dagar, men jag hade SÅ mycket att göra igår.
Eller egentligen inte, men på något sätt fanns det inte tid. Men nu är jag igång igen.

Måste ju börja att klaga på Idol och framförallt det svenska folket. Först åker en av de bästa tjejerna ut, Linda och nu Elias? Han sjöng ju helt underbart. Och juryn klagar på att Lars sjunger falskt, är det inte lite det som är meningen med hans röst? Annars älskar jag den nya juryn, Kirsthi och Clabbe kan slänga sig i väggen. Och han som ska styla idolena då? Vad är det för nån nisse? jaja, nog om det.

Ikväll ska det ätas på Harrys. Vi ska fira Hannes syster. Det ska bli gott. Sen vet jag inte vart kvällen bär.

Daniel hade ett litet önskemål angående min blogg. "Dagens låt", så ja det ska han väl få det. Det börjar imorgon :)

ha en bra kväll!
puss


idol ikväll igen

rödtotten i idol är ju GRYM. GO LINDA!

GRATTIS MATILDA!

IDAG TOG MATILDA KÖRKORT! GRATTIS! :D

onsdagen den första oktober

Jag gillar när onsdagen är över. Då är det bara två dagar kvar i skolan. och sen är det helg och då
är man fri för några dagar.
Och ännu bättre är att vi nu gått in på årets bästa månad = min födelsedag!

Idag var jag hos tandläkaren. Är det bara jag som alltid får en tandläkartid precis innan man fyller år? det slår aldrig fel.  jag hade iaf två småhål, som alltid. "Du borde använda tandtråd och munskölj". Alltid samma visa.. Efter det kom Johan och hämtade mig och körde mig till skolan, tack Johan (y) Och bara för att Johan var så otroligt snäll och ställde upp för mig när jag stod där ensam och övergiven i regnet fick han en glss på McDo.
Sista lektionen hade vi engelskaredovisning. jag hatar redovisningar. speciellt på engelska.

Idag ska jag plugga på naturkunskapsprovet som vi har på fredag
och på svenskaredovisningen om realism som vi förmodligen har imorgon. mycket att göra.
men först blir det en liten tupplur på sisådär 20 minuter :)

ha en bra dag,
puss

antal dagar kvar:
9