london i bilder

Nu kommer det ni alla väntat på 8-)

  Jag och Hannes på tåget från flygplatsen
 Hannes 
    Hannes och jag och en jätte-snögubbe. hängde massa såna på den gatan. gulligt
   Det ser ut som jag ska bli överkörd av ett tåg om man har mycket fantasi
  svettigt och gulligt
   På Madame Tussauds Me, David Beckham unt Victoria.
    hihi, kolla sån lillskit Tom Cruise är
   Ohnooo, 
  Lille Einstein och jag
  mmmmums
    haha, hannes ger hitler blicken
 så söta
    Hannes fann sina bästa vänner
    gay-love
  snusk!
    tittut
   Piccadilly Circus
    Vi var på the science museum, och där kunde man kolla på världens första miniräknare.. som inte var så mini.
 Tove och Ian


saknad

Ibland får man sån otrolig saknad för sådant som varit. Jag satt och tänkte på min kära barndomsvän, och jag bara kände hur kul vi har haft genom våra år. Jag vet inte ens hur vi lärde känna varandra från början, men det var väl våra föräldrar som förde oss samman. Men jag kommer ihåg när vi hade en koja i skogen och skickade flaskpost till killarna vi var kära i. Och när du satte min pappa på plats och sa "Det här är inget jävla hotell" när han frågade om du kunde hämta hans snus, och så skrattade vi. Och när vi la dem små kattungarna på varandra så det skulle ha brottningsmatch. Och alla hjärtan vi har delat. Myran och Igelkotten. Och när vi var i Göteborg med min mamma och pappa och pappa var pojken med guldbyxorna. Och jag kommer ihåg när vi stannade uppe hela natten hos Ante. Eller när vi satt på mitt rum och åt godis i massor och skrattade så vi fick ont i magen och mamma kom in och frågade om vi hade knarkat. haha. Men det är klart vi inte hade det, vi hade ju bara så  kul ihop. och jag saknar det.
Faktum är att jag saknar dig, Ida Roman.

"det är inget munsår, det är sår på munnen"

gonatt.


yeah

Oh, herregud. Besöksiffrorna har skjutit i höjden de senaste dagarna. Eller ja, jättemånga är det ju verkligen inte, men mycket fler än innan. Kul kul. Kan ju passa på att säga då ifall det är nån som undrar eller misstänker något, så hade den förra texten inget som helst att göra med mig eller hur jag känner. Det var bara ett litet utdrag från en fin låt. hihi.

Väldigt intressant dag i skolan. En kristen man kom och höll föredrag om att skapelseberättelsen är det enda rätta, inte evolutionsteorin. Och han var dum i huvudet. Jag är själv inte kristen, men har absolut inget emot kristna (om det inte går över styr) alla har sin egna uppfattning om hur allt började. Men den här mannen, jag finner inga ord... han såg ner på alla som inte trodde på att vi är skapade av Gud. Det var iaf min uppfattning, och många andras. Han uttryckte sig så otroligt dumt och allt blev så fel. Han tyckte att de som inte var kristna var dumma i huvudet, det var så det kändes. De som tror på evolutionsteorin har ingen mening med livet efter att de har fött barn, då är deras tid över. Det var så han menade. Det var ungefär så han sa.
Människor skaffar väl sig en mening med livet? Är det inte så?
Nä, "de människor som lever efter en annan - de har mening med livet. De har hopp."
Fyfan, jag blev bara arg av att lyssna på honom.
Men som sagt, folk får tycka precis som de vill, men det var bara sättet han sa allt på. Det nedvärderande sättet. Usch.

Nog om det,
Öppet Hus i skolan idag också. Vi stod där och visade upp vårt UF. Improve! UF, som vi äntligen har kommit fram till att vi ska heta. oh yes. inom kort ska en bilddagbok skapas, så alla som vill kan se vad det är för kläder vi pysslar med.

Det var allt,
over and out (det rimmade, hehe)

åh

And
You
Already know.
Yeah, you already know
How this will end.

2008-11-24

Idag är det exakt på pricken en månad kvar till julafton. Och jag längtar. För första gången på väldigt länge, längtar jag verkligen till julen. Jag vet inte om det är för att jag har blivit äldre och klokare (?) men jag uppskattar julen mycket mer nu än förr. I vår familj har aldrig julfirandet varit något speciellt, och julklapparna har aldrig varit i överflöd. Och det var ju hemskt och förfärligt när man var liten och och ville ha allt man pekade på. Men nu gillar jag det. Julen handlar om familjen. Nära och kära. Inte bara massa materiella saker. Och i år, för första gången på jag vet inte hur länge, är hela familjen samlad. Det blir inte bättre än så!

Inom kort kommer Londonbilderna läggas ut också. Den som väntar på något gott...

XOXO

fint

Någon mer än jag som älskar reklamlåten till "Gears of War 2"?

Lyssna och njut....
DeVotchka - how it ends

Nu ska jag sussa sött. Det  blev ingen fin, blå dator idag. Men jakten fortsätter vill jag lova!

gonatt


mrsvensson.se

Shit, jag kan inte lämna sidan. har man riktig tur kan man ju få en dator för en billig peng. eller varför inte en sprillans ny bil för några tusen? Tror jag har suttit här i två timmar nu. Det är farligt. Men jag vill ha den fina, blåa datorn. checka in sidan, fina prylar hihi. Man får två gratisbud när man blir medlem också.

Snacka om gratisreklam.

pank

Igår gjorde jag av med mina sista kronor den här månaden. På något så otroligt onödigt. Två pizzor. (en till Hannes och en till mig. bäst att skriva det så det inte blir några missförstånd) Och det är inte det värsta. Vi båda åt bara en femtedel av pizzorna, så det hade antingen räckt med en pizza. eller ingen överhuvudtaget. Men, jag känner mig ganska nöjd ändå. För som den snåla personen man ibland kan vara när man är smålänning med en liten klick av norrland, så bestämde jag mig för att lämna pizzan, istället för att tvinga i mig den som jag brukar göra annars. Det kändes tungt i hjärtat, men gud vad min kropp och själ mådde bra.

Moa

Idag är det min namnsdag. hihi.

Stansted airport

Och jag måste berätta om den lilla incidenten på flygplatsen. Eftersom allt alltid ska bli så moderniserat så ju givetvis inte Stansted vara sämre. De har därför fixat som små maskiner som man själv checkar in och får ett boardingcard. Så jag och Hannes gör ju det, men det funkar givetvis inte. Och det här var en timme innan flyget gick. Så vi går och frågar vad som är fel, så sa hon att om man har å ä ö i namnet så går det inte. "Nähä? vad ska vi göra då?" så svarar hon "Om jag var ni skulle jag gå dit bort, för ni måste ändra namnet" Jaha tänker vi, och ser den enorma kön som slingrar sig. och klockan tickar. Om 25 minuter stänger gaten. och vi har inte kommit en meter. Som tur väl är så kommer det en man och frågar vad vi har för problem och vi får sen gå till en annan desk utan kö. och tur var ju det. För då var det bara en kvart kvar till gaten skulle stänga. Jag var inte alls nervös eller så. Men hur fan tänker dem? Det var ju ingen som hade sagt det. Och hade Hannes stavat sitt efternamn med A när vi beställde biljetterna, hade vi inte ens fått åka för det måste stå samma namn som i passet. Så enda sättet är att gå och ändra sitt namn. Sjukt.

hemma från london

Hej.
Nu är jag hemma från en helt underbar trip till London. Man kan inte annat än älska den staden!
Har hunnit med mycket på tre dagar. lite kort...
Kan ju börja med att säga att Kitty från Big Brother var med på flyget.. (coooltttttt)
   fredag: dagen började med Oxford street, såklart. Och av en ren slump går Kitty in på American Appaerel samtidigt som jag. hihi. betar av ganska många affärer och går vidare till Covent Garden. fint fint. Massvis med skor. Hannes var som ett barn på julafton. OCH hör och häpna, jag såg en kändis. En riktig (?) kändis. En kvinna från den oerhört sevärda tv-serien Hem till gården. Någon som har sett det? Inte? Nä, tänkte nästan det. programmet har den sämsta sändningstiden, och det har väl sina anledningar....
 <---- hon var det iaf.
Jaja,
jag och Hannes ska lyckas ta oss hem på egen hand och Tove har sagt att det finns en billig taxistation vid bussarna. Så jag och Hannes går och letar, men inte hittar inte det. Efter ett tag frågar vi en man som kommer gåendes.
"Excuse me, do you know where we can find a taxi station?" mannen kollar på oss och skrattar,
"Yes, over there" och så pekar han rakt över gatan. Och där står ett liiitet litet hus på ca. 2 x 2 m, som var "taxistationen". Okej tänkte vi, och hoppade in i en taxi lite misstänksamt. Men hem kom vi. Kvällen spenderade vi med Ian, Toves pojkvän.
   lördag: Gick upp i ottan och åkte till madame tussauds. det var kul. missade dock johnny depp, det var en besvikelse. Men träffade Britney Spears 8-) det var väldigt kul iaf. Jag och Hannes åkte vidare till St. Kensington för att möta Tove och Ian och gå på Sciene museum. Inte alls kul. Så vi gick vidare till Harrods. Ni kan ju tänka er hur mycket julpynt det var redan. Men det var mysigt.
Kvällen slutar i dimman. Gick på ett uteställe som var ett gammalt stall. jäkligt coolt. Gick sedan vidare till en pub där Amy Winehouse brukar hänga (H). På vägen dit kommer det två fnissande killar ut från en "sauna massage" som på är en lite finare benämning på bordell.  Den ena killen frågar den andra "how was it?" hahah.  
   söndag: tanken var att vi skulle gå upp tidigt och gå på marknad. Så blev inte fallet. alla var sletna från gårdagen och vi tog det lugnt och sansat. började dagen med en tradiotionell engelsk frukost. usch, det var inte gott. men man måste ju testa allt. När vi väl kom till marknaden (Bricklane) vid tre, så började folk plocka ihop. Men vi gick till Beyond Retro, och där låg det en liten tisse på en klädhög och sov. gulligt. kvällen slutade på en jättemysig pub och där slutade väl resan också kan man säga. Klockan 05.00 imorse gick tåget till flyplatsen.

Nu har jag inte så mycket mer att berätta om resan. Mer än att jag redan längtar tillbaka :) Bilder kommer inom kort, när jag fått in dem på datorn..
puss

depponsdag

Jag har blivit trött på att blogga. Inte för att jag tycker det är tråkigt, men jag har aldrig nåt kul att skriva om. Det känns så ointressant. Jag är ganska ointressant.

Idag har jag iaf haft nationellt prov i svenska. Jag tror det gick hysfsat, ja. Skrev om växthuseffekten, som jag kan så mycket om (nej) men jag tror jag löste det. Och jag kom fram till att jag måste börja kolla på mer nyheter, något som jag har funderat på en del innan också. Ibland kan jag känna mig så sjukt obildad, och mycket beror ju på att jag aldrig hänger med. Och det är pinsamt.

Igår köpte Hannes Little Big Planet, till PS3. oh herregud. jag är förälskad. Så underbart och mysigt spel. Jag ska sitta och spela det hela kvällen hade jag tänkt. Man kan göra i princip vad som helst. kul kul kul. och gulligt. Men först ska jag städa. Och packa. För imorgon bär det av efter många om och men. LONDON BABY!!

ha det bra,
puss

Dagens låt:
David Gray - Sail away

tur i oturen

Nu förstår jag precis vad det uttrycket menas. Inte för att jag inte har förstått det innan, men nu har det verkligen hänt mig. Idag hade jag tur i oturen. Jag och Hannes skulle nämligen till London idag och ha det mysigt och träffa min syster. Men det hade uppstått problem med bokningen och vi erbjöds istället att åka nästa vecka. Vi godtog det, och ja det var väl tur det. Idag var jag nämligen med på gympan (man ska inte ha gympa!!) och vi skulle springa en hinderbana. Och, som jag brukar säga; min kropp är inte byggd för att leva, OCH framför allt inte för att motionera, så givetvis slår jag i knät i en bom och det gör ont så in i! Nu får jag därför halta fram, och tänk om jag hade behövt göra det i London!! Nu kan jag istället i lugn och ro vila upp mig :)

Och imorn ska jag ut till Sara. Först ska jag och Linnea och Sara sy till vårat projektarbete. Sen blir det partaj där ute på landet. Skoj skoj skoj!

ha en bra dag,
puss

Dagens låt:
Kanye West - Flashing Lights


"I am Chuck Bass"

Inatt drömde jag om Chuck Bass. Skulle nog vilja se det som ett bevis på att jag har blivit en riktig Gossip Girl-anhängare. Och jag gillar det. Imorgon kommer det nytt avsnitt, ohh yes.
Hoppas på samma lycka inatt. mouha.
 
 Chuck Bass


pengabrorsan

Usch, jag är alldeles för trött för att orka med något idag. Dagen har inte varit fullt så effektiv som jag hade önskat. Det enda som egentligen har blivit gjort är insättning av småmynt på Swedbank. Det var en kul maskin. Sen har jag ätit pepparkakor i massor. Och nu vill jag bara gå och lägga mig och sova tills på torsdag. Ååååh, ge mig London nu. Jag längtar så in i.

gonatt kanske,
puss

Dagens låt:
Eric Clapton - Layla

GRATTIS SARA!!

 
HURRA HURRA HURRA!!!

snabba cash

Söndag kväll då. Lite ångest att ännu en gång börja med matte C efter några veckors uppehåll imorgon. Och ingen sovmorgon. Men nu är det bara att stå ut fram till jul, sen är det ALDRIG MER MATTE C. förhoppningsvis.

Gårdagen gick med vinst. Jag kan ändå känna en viss lycka att jag stod emot grupptrycket och jobbade. Inte för att jag på något sätt tror att det var en tråkig halloweenfest, nänä, utan för att jag tjänade bättre än nånsin på de fem timmarna. De onyktra (oftast allt för onyktra) gamlingarna var riktigt givmilda kvällen till ära. Och jag och Josefina bara tackade och tog emot. De flesta är ju även väldigt trevliga och snälla, med vissa undantag. En äldre man (gubbjävel i hårdare benämning) blev helt galet förbannad för att jag, just i den sekunden, inte kom ihåg vad taxinumret var. Okej tänkte jag, och försökte ändå vara trevlig. Men nej, mannen börjar svära åt mig "det är ju helt jävla otroligt, det ska du fan kunna" sen gick han. Jag kokade inombords.

Idag gjorde jag och Hannes en spontanutflykt till IKEA, wohooaa. Det var kul. Mycket folk, mindre kul. Men IKEA är faktiskt väldigt trevligt att strosa runt på. Det var min dag ungefär.

ha det bra,
puss

Dagens låt: Looptroop - naive

work work

Ska snart iväg till Mejeriet och jobba. Känns lite sådär när alla mina nära och kära är på halloweenpartaj hos Malin. MEEEN, jag behöver pengarna mer än en bakfylla. Det är faktiskt ganska trevligt att stå och prata med massa fulla 40+.

Idag har jag och Linnea varit ute hos Sara och sytt kläder till vårat projektarbete, vilket gick hyfsat. Vi ska snart skaffa en bilddagbok och lägga ut allt kläder vi ska sy om, så håll utkik ;)

Igår var jag med Linnea, Millan, Johan och Daniel och spelade TP. Linnea vann (inte helt oväntat) men jag och Millan var inte långt efter ska jag säga er! Jag överraskade mig själv och kunde faktiskt svara på en del frågor. Jag har väl blivit något år klokare så här veckorna efter min 18årsdag, vad vet jag.

Tänkte för ovanlighetens skull bjuda på en "dagens outfit" ojojoj.
 
 (Don't mind the background)

ha en trevlig och läskig kväll
puss

Dagens låt:
Sam Roberts - bridge to nowhere
mysig låt