idol och sånt

Det gick bra att köra bil idag, bilen började inte koka..
nu sitter jag hemma hos hannes. vi är änna tjockisar vi. först åt vi
mat från lilla krogen, gott gott. sen bakade vi sockerkaka. om möjligt ännu godare :)
men ibland får man va vräka i sig faktiskt. det bästa hade varit om jag hade motivation till att träna
också, men det har jag inte.. mitt kort på gymmix är inte alls välanvänt. t.o.m nästan oanvänt. nästa vecka kanske?

kollat på idol har vi också gjort. jag måste säga att jag tycker johan är överskattad. han är jättesöt och ojoj, så ung han är.
men ska man inte kunna sjunga också? men jag är väl den enda om att tycka det. nu står det ju på tv4 att nån tycker att han ska få nobelpriset. okej?
men lars däremot, han kan sin sak.

nu ska jag läsa igenom min engelska en sista gång, sen blir det sovalkoven. gonatt.
puss


tisdag

Då var tisdagens skola över. skönt. Det har varit en lugnt dag, började 10.10 med Naturkunskap. Sen lunch i en och en halvtimme och sen en timmes svenska. Sen var det bara hem och plugga. Snart ska jag och far ut och övningsköra. Får hoppas att det går bättre än förra gången, när det började koka i motorn. Ett stort vitt moln bolmade ur bilen. HEHE, men jag är faktiskt inte så dålig. det är kylarn som är dålig. inte jag. Men idag gör vi ett nytt försök, med en annan bil.

Sen ska jag va med Hannes :) vi ska titta på idol, såklart.
en sak jag inte förstår, appropå tv. varför visar dem idol samtidigt som top model?! hur kan det bli så fel? det är ju mina två favoritprogram.. När jag är med Hannes så är det ett lätt val, eftersom han vägrar att se på top model av nån
lustig anledning. (kan det var så att det är lite för feminimt kanske?) Nej, då är det inga problem att välja.
Men annars då? jag skulle vilja säga att det är dagens i-landproblem. något som jag för övrigt har alldeles för mycket av.
nä, nu är det dags. se upp på vägarna för nu ska jag ut och tuta och köra!
puss

ny vecka, ny blogg

idag är det måndag. igen. visst känns det som att måndagar utgör en tredjedel av veckans dagar? det är alltid måndag. och måndag är det värsta dagen på hela veckan dessutom, när man ser till schemat. fast inte nu i fem veckor framåt. näe, för någon (vet ej vem det är, men skulle vilja ge personen i fråga en stor blöt puss på kinden) har bestämt att även om ekonomerna inte har APU just nu är det orättvist att vi ska behöva läsa fler timmar än de som har APU. vilket betyder att vi är fria från matte i fem veckor, vilket i sin tur betyder att det är sovmorgon varje måndag. halleluhja. och eftersom jag har hoppat av affärsjuridiken så betyder det att jag bara har två lektioner. ibland är livet allt bra måste jag säga :)

efter skolan gjorde jag, sara och linnea klar våran projketarbetsplan (nästan). och efter det gick jag och sara på stan och tog en fika. stigs chokladbollar är allvarligt de bästa som bakats, någonsin. gott var det iaf. sen gick jag hem. 
och min tv funkar inte OMG ja ni hörde rätt, MIN TV FUNKAR INTE. den har inte gjort det på tre dagar. och det är nästan olidligt. därför ska jag åka hem till hannes för att se på idol ikväll, viktigt viktigt..

ja, det var väl allt för idag. tror jag. man vet aldrig...
ha det bra, puss


förresten så luktar jag fortfarande mangoraja om händerna trots att det var sara som åt mackan. blä. det är en frän doft.


080929

Nu börjar vi om. vi försöker på nytt. Jag känner att jag har så mycket tankar som jag vill dela med mig av. kanske ingen som bryr sig, men vad gör det? jag får iaf skriva av mig lite, och det mår man ju alltid lite bättre av :)
frågan är ju vad jag ska skriva om..jag har inget direkt kul liv, inga roliga kläder att visa upp.. men det kanske kan bli intressant ändå?
den som lever får se :)
skulle dock vilja klaga lite på designen, kan den bli mer opersonlig HALLÅ? nån som skulle vilja hjälpa mig på traven lite? annars så tror jag det var allt för den här gången. seså, se nu till att läsa min blogg ;) så ska jag göra allt som står i min plikt att uppdatera :)

puss